КУРСОВЕ
Тук ще намерите повече подробности по курсовете, водени от мен. 
На територията на Германия те са индивидуални и след предварително договаряне на подходящи дати и за двете страни.
На територията на България курсовете се провеждат в Метро Академия и е необходимо предварително записване на страницата на Академията.Обучения и курсове временно няма да се провеждат. След отмяна на карантинния период в Германия курсовете ще бъдат отново подновени, а от есента на 2020 година ще има мои курсове и към Volkshochschule Thalfang.
Индивидуалните курсове в Германия се провеждат в Thalfang,
след предварителна уговорка на и-мейл petraargenta@gmail.com.

КУРС ПО ДЪРПАНЕ, ВЪРТЕНЕ И ТОЧЕНЕ НА КОРИ ЗА БАНИЦА

Началото на курса е в 10:00 часа в деня, предварително уговорен и-мейл и приключва в 17:00 часа. Всички продукти, необходими за направата на 3 баници са осигурени от мен.


1. Дърпана баница по Гороцветски - повече информация за самата баница можете да получите в Ухае на...ето тук.

2. Вита софийска баница с въртяни кори - повече информация за самата баница можете да получите в Ухае на...ето тук.

3. Точене на 10 кори едновременно с точилка или ориенталска баклава - повече информация за самата баклава, можете да получите в Ухае на...ето тук.КУРС ЗА НАПРАВАТА НА БЛАТОВЕ ЗА ТОРТИ И ОСНОВНИ НЕМСКИ СЛАДКИШИ

Началото на курса е в 10:00 часа в деня, предварително уговорен по и-мейл и приключва в 17:00 часа. Всички продукти, необходими за направата на 3 торти са осигурени от мен.


1. Пандишпанов блат без да се разделят белтъци от жълтъци и направата на КЛАСИЧЕСКИ БИНЕНЩИХ - повече информация можете да получите в Ухае на...ето тук
2. Виенски блат, как се прави пандишпанов блат с отделяне на белтъци от жълтъци и направата на торта ШВАРЦВАЛД - повече информация можете да получите в Ухае на...ето тук
3. Кексов блат за торта с фондан, немски маслен крем и направата на торта Франкфурт - повече информация можете да получите в Ухае на... ето тук.

КУРС ЗА НАПРАВАТА НА КЛАСИЧЕСКИ ШОКОЛАДОВИ ТОРТИ

Началото на курса е в 10:00 часа в, уговорен и-мейл и приключва в 17:00 часа. Всички продукти, необходими за направата на 3 торти са осигурени от мен.


  1. ТОРТА ГАРАШ и орехови платки, ганаш и българската класика - повече информация можете да получите в Ухае на...ето тук.
  2. ТОРТА САХЕР и работа с марципан  и шоколадова глазура - повече информация можете да получите в Ухае на...ето тук
  3. ТОРТА ПРИНЦ РЕГЕНТ и направата на маслени блатове за торта, немски маслен крем и шоколадова глазура - повече инфомация можете да получите в Ухае на...ето тук.

КУРС ЗА КЛАСИЧЕСКИ НЕМСКИ СЛАДКИШИ

Началото на курса е в 10:00 часа в, уговорен и-мейл и приключва в 17:00 часа. Всички продукти, необходими за направата на 3 сладкиша са осигурени от мен.


  1. КЕЗЕКУХЕН - немска класика с извара - повече информация можете да получите в Ухае на...ето тук.
  2. ДУНВСКИ ВЪЛНИ - класика от Шварцвалд - повече информация можете да получите в Ухае на...ето тук
  3. ЯБЪЛКОВ СЛАДКИШ С ХРУПКАВИ ТРОХИ - задължителната немска класика - повече информация можете да получите ето тук.
По договаряне могат да се правят други кмбинации от торти и сладкиши както и курсове по приготвяне на типични немски и български класически ястия.


Коментари